In opdracht

 

Schilderijen als vrijwerk, maar juist óók in opdracht, zowel voor bedrijven als particulieren in opdracht een kunstwerk maken.

 

 

Schilderij laten maken

Door mijn commerciële achtergrond ben ik gewend om in opdracht te werken. Je hoeft dus niet op zoek naar een passend kunstwerk, maar kunt ook een werk in opdracht laten maken.

 

Samenspel, inspraak en inspiratie

Hierbij kun je inspraak hebben in formaat, kleur en onderwerp. Ik vind het juist een uitdaging om in samenspraak tot een boeiend resultaat te komen.

 

Particulieren

Een schilderij in opdracht laten maken. Je zoekt een bepaald formaat, kleurstelling of voorstelling voor een interieur of als uniek geschenk.

 

Bedrijven

Op basis van een bepaalde ruimte, een bedrijf, bepaalde werkzaamheden of een jubileum, ga ik graag aan de slag om in samenspraak een kunstwerk te maken dat past bij een bedrijf.

 

Digital Art

Een schilderij in opdracht laten maken kan ook uitgevoerd worden als Digital Art. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. De voordelen van Digital Art zijn dat deze qua kosten lager zijn bij meerdere stuks.

 

Schilderstijl

Ik werk wel in bepaalde stijlen deze moeten je natuurlijk wel aanspreken. Een bezoek aan mijn atelier geeft je alvast een idee.